Válogatás az Útinform ma érvényben lévő híreiből

Honlapunkon ezek a hírek a térképen is megtekinthetők.

Útinform hírek

2018.01.19.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya csomópontjában az M5-ös autópálya felé vezető két csomóponti ágon a belső sávot lezárták, csak a külső sávon tudnak felhajtani az autóútra.

- Szintén az M5-ös autópálya felé a 2-es és a 3-as km között javítják a burkolatot. A külső sávot elkerítették a forgalom elől. A középső és a belső sáv járható.

Az M2-es autóúton Gödnél, a 27-es és a 29-es km között a Budapest felé vezető sávokat lezárták. A forgalmat a Vác felé vezető oldalra terelték, irányonként egy-egy sáv járható.

Az M30-as autópályán Miskolc elkerülő szakaszán, a Szikszó felé vezető oldalon a 27-es és a 29-es km között burkolatot javítanak, a külső sávot lezárták.

Az 1-es főúton Tatabánya átkelési szakaszán, az 50-es és az 52-es km között az útmenti növényzetet gondozzák. Munkaidőben a fél útpályát lezárják és jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A 4-es főúton Albertirsa és Ceglédbercel között a főváros felé vezető sávokat útépítés miatt lezárták. A Debrecen felé vezető oldalon kétirányú a forgalom.

- Hajdúszoboszló nyugati határában, a 198-as km-nél a villamoshálózatot szerelik. A Budapest felé haladók útszűkületre számítsanak.

A 6-os főúton Dunakömlőd és Paks között a 107-es km-nél, korábban megcsúszott az út menti löszfal, a fél útpályát továbbra is zárva tartják.

- Szekszárd és Bonyhád között fenntartási munkákat végeznek, 8.00 órától 16.00 óráig mindkét oldalon, útszűkületen kell áthajtani.

- Pécsett a 197-es km-nél közművezetéket állítanak helyre két szakaszon, a Szigetvár felé haladók sávlezárásra készüljenek.

A 8-as főúton Inota közelében, a 24-es km-nél a Nádasdladányra vezető út külön-szintű csomópontját építik. A sávelhúzásos terelésnél irányonként csak egy-egy sáv járható.

- Várpalota és Öskü között útépítés miatt sávlezárásra, illetve sávelhúzásos terelésre készüljenek!

A 21-es főúton Jobbágyi és Pásztó között, a 24-es km-nél vadátjáró hidat építenek. A kétszer két sávos szakaszon mindkét oldalon lezárták a külső sávot.

Az 57-es főúton Szederkény és Kozármisleny között, a közlekedésre veszélyes fákat vágják ki. A munka forgalomkorlátozással nem jár, de 9.00 órától 17.00 óráig, több helyen alkalmanként néhány percre leállíthatják a forgalmat.

A 75-ös főúton Lenti határában a Kerka-patak hídját javítják. A 63-as km közelében a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 82-es főúton Győrött, a 73-as km-ben új csomópontot építenek, útszűkület és sebességkorlátozás van érvényben.

- Szintén a városban a 75-ös km-nél, vízcsőtörés miatt a fél útpályát lezárták. A közeli lámpás csomópontban sárgán villognak a jelzőlámpák.

A 83-as főúton Győr közelében, a 69-es és a 70-es km között csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták.

A balatoni komp Szántódnál 7.00 órától 17.00 óráig jár, Tihanynál 7.15 perctől 17.15 percig, óránként szállítja a járműveket.

A Tiszán Tiszaadony és Aranyosapáti között, Tiszatardos és Tiszalök között, Tiszaroff és Tiszasüly között, valamint Nagyrév és Tiszabög között a komp nem közlekedik.

A Tiszadobi és a Csongrádi pontonhidat elbontották, viszont mindkét helyen komp jár. Napkeltétől napnyugtáig szállítja a járműveket.

 

Összeállította: Herbszt Rita