Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Győr térségében a 123-as km-nél korábban baleset történt. A sérült járművek már a leálló sávon vannak, ott a torlódás is megszűnt, viszont időközben a 112-es km-nél is volt egy kisebb baleset. Ott is minden sáv járható, mégis több km-es a torlódás.

Az M1-es autópályán a főváros felé, az Óbarok pihenőhely közelében, a 45-ös km-nél, illetve a 27-es herceghalmi csomópont előtt is útépítők dolgoznak, mindkét helyen csak a belső sáv járható. A munkaterületeknél lelassul a haladás, hosszabb menetidőre készüljenek!

Az M0-s autóúton a Megyeri híd felé, az M3-as csomópont előtt egy kisteherautó felborult, a külső sávot lezárták a 67-es km-nél, lelassult a haladás.

Szélesítik az M70-es autóutat. A 4-es, valamint a 12-es km-nél egy sávra szűkítették le az útpályát. Mindkét helyszínen jelzőlámpa szabályozza a forgalmat, torlódás van. Személyautóval Letenye és Tornyiszentmiklós között az autóúttal párhuzamos alsóbbrendű úton lehet kerülőt tenni.

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál, a határátkelőnél a kilépő oldalon 1 km hosszan torlódik a forgalom az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt.